2002. július 25. 12:37

A távközlési piacon drámai helyzet alakult ki, miután a Hírközlési Döntőbizottság elfogadta a vezető szolgáltatók RIO-összekapcsolódási ajánlatát - mondta Törő Csaba, a PanTel vezérigazgatója.

A távközlési piacon drámai helyzet alakult ki, miután a Hírközlési Döntőbizottság elfogadta a vezető szolgáltatók RIO-összekapcsolódási ajánlatát - mondta Törő Csaba, a PanTel vezérigazgatója az Informatikai Minisztériumban. Törő szerint a Matáv a RIO-ban a jelenleg érvényes kereskedelmi szerződéseinek feltételeinél rosszabb ajánlatot tesz a távszolgáltatóknak.

Drozdy Győző, a Pannon GSM vezérigazgató-helyettese pedig úgy véli, hogy az elfogadott RIO-k nem felelnek meg az Európai Uniós szabályozásnak és ellehetetlenítik a versenyt. Vasvári Éva, a Matáv kormányzati igazgatója ellenben úgy véli: a RIO elfogadása hátrányos helyzetbe hozta a Matávot.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.