2002. március 26. 11:00

A Bristol-Myers Squibbel egy ideje már deklarálta, hogy szívesen túladna a Pharmavit Kft-n. Most úgy hírlik megtalálták a vevőt a francia Sanofi-Synthélabo személyében.

A Chinoin francia tulajdonosai teljessé kívánják tenni magyarországi gyógyszergyártásukat, ezért az újpesti alapanyaggyártáshoz közeli területet keresnek, ahol késztermékeket állíthatnának elő. Erre a Pharmavit veresegyházi telephelye látszik a legalkalmasabbnak. A franciák a Chinoin privatizációja óta eltelt tíz esztendőben 200-250 millió dollárt fektettek be.

Az ügylet részleteiről a vevő tart ma ad részletes tájékoztatást. A magyar gyógyszergyártó tulajdonosának a terveiben szerepel újabb, mintegy 100 millió eurós magyarországi befektetés a következő öt évben.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.