2001. november 22. 11:00

Várhatóan a kormány december 5-i ülésén megszületik mindazon rendelet, amely a december 23-i távközlési piacnyitáshoz szükséges.

Várhatóan a kormány december 5-i ülésén megszületik mindazon rendelet, amely a december 23-i távközlési piacnyitáshoz szükséges, s a miniszteri szintű jogszabályok is elkészülnek akkorra. Mindazok a jogszabályok pedig, amelyeket az egységes hírközlési törvény későbbi időpontra feltételez, a jövő év első felében jöhetnek létre - mondta Dessewffy Anna, az Informatikai Kormánybiztosság főcsoportfőnöke a parlament informatikai és távközlési bizottságának ülésén.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.