TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Zwack Unicum Rt. az idei első kilenc hónapban 1,802 milliárd forintos adózás előtti eredményt ért el, amely 4,6 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit.

A nemzetközi számviteli elvek (IAS) alapján készített, nemauditált, ám konszolidált adatokat tartalmazó gyorsjelentés szerint a Zwack-csoport nettó értékesítése elérte a 11,543 milliárd forintot, ami 10 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi teljesítményt. A csoport bruttó árbevétele 2002. I-III. negyedévében 17,494 milliárd forint volt, amely 7,8 százalékkal magasabb az előző évinél. Az export árbevétel 641 millió forintot tett ki, amely 13 százalékkal magasabb a bázisidőszakénál.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.