2001. november 21. 11:00

A KSH közzétette az építoipari termelés volumene 2001 szeptemberi értékét, eszerint szezonálisan és munkanaptényezovel kiigazítva 14,6 százalékkal volt magasabb az egy évvel korábbi adatnál.

A kiugróan magas elozo havi szinthez képest a termelés 6,7 százalékkal csökkent. A kiigazítatlan adatok alapján az elozo év azonos idoszakához viszonyítva a termelés szeptemberben 10,3 százalékkal nott. Az eltérést a kiigazított adattól az okozta, hogy az idén szeptemberben kevesebb munkanap volt, mint egy évvel korábban. A termelés az év elso kilenc hónapjában 11,3 százalékkal emelkedett.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.