2001. december 13. 11:00

A következő 4-5 évben évi körülbelül 10 százalékos reálnövekedés várható a magyarországi biztosítási piacon.

A következő 4-5 évben évi körülbelül 10 százalékos reálnövekedés várható a magyarországi biztosítási piacon - jelentette ki Utassy László, a Magyar Biztosítók Szövetsége elnöke a "Pénzvilág 2001-2002" konferencián csütörtökön.

A MABISZ elnöke szerint a magyarországi életbiztosítási piacban óriási fejlődési lehetőségek vannak, amit az is mutat, hogy az életbiztosításidíj-bevétel a GDP-hez viszonyítva még ma is elenyésző a fejlett nyugati országokkal összehasonlítva. Utassy elmondta, hogy az életbiztosítási piacot a következő években átrendezheti a bankokkal történő együttműködés, illetve az alternatív értékesítési csatornák sikeres igénybevétele.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.