<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

A Mercedes új gyára is komplex termelőhely lesz, mondta el a Mercedes vezetője, amely többféle tevékenységnek is helyet ad majd.

A Mercedes második kecskeméti gyárában is lesz egy karosszéria-, egy felületkezelő és egy új összeszerelő üzem, valamint egy beszállítói ipari park - ismertette Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezetésének elnöke pénteken, az egymilliárd eurós beruházással megvalósuló új autógyár építésének bejelentését követően, a kecskeméti városházán tartott sajtótájékoztatón. Hangsúlyozta: a második gyár megépítésével a járműgyártó cég hosszú távú elköteleződést vállal a régióban, és stabil jövőképet tud biztosítani Kecskemét számára.

Ilyen volt az első gyár az átadás előtt 

Christian Wolff elmondta: az új beruházás annak a szaktudásnak az igazolása, amelyet kecskeméti munkatársaik képviselnek. Nyitottságukkal és újító kedvükkel, "kecskeméti szellemiségükkel" viszik sikerre az autógyártást - fogalmazott. Hozzátette: a helyszínválasztáskor Kecskemét mellett szólt a jó együttműködés is a magyarországi és helyi hatóságokkal.

Szemereyné Pataki Klaudia (Fidesz-KDNP), Kecskemét polgármestere elmondta: a város közgyűlése az elmúlt hónapokban számos olyan döntést hozott, amely által Kecskemét egyre vonzóbb befektetési helyszín. Ide sorolta, hogy fejlődik az infrastruktúra, óvodai férőhelyek jönnek létre, javulnak a lakhatási feltételek, folytatódik a minőségi szakképzés és a felsőoktatási képzés.

Kecskemét bírja a tempót - fogalmazott Szemereyné Pataki Klaudia. A polgármester szerint Kecskemét stabilan fejlődő gazdasági városként ismét felkerült a világ térképére. Azt ígérte, hogy a képviselőtestülettel közösen mindent elkövetnek azért, hogy a város néhány éven belül felzárkózzon ahhoz a lendülethez és dinamizmushoz, amit a Mercedes képvisel.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.