2010. szeptember 16. 05:37

Az Észak-magyarországi Szakképzés-szervezési Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Zrt. (ÉMOR-TISZK Zrt.) által a tokaji tanszálloda kivitelezésére kiírt közbeszerzést a Strabag MML Kft. nyerte meg bruttó 485 millió forintos ajánlatával. Az ellenszolgáltatás eredetileg becsült értéke bruttó 455 millió forint volt.

A kétszintes tanszálloda bruttó beépített alapterülete 1.419 négyzetméter lesz. A tervek szerint a szobák száma 27, ezekben 60 vendég helyezhető el. Az étteremben hatvanan ülhetnek le, a konyha kapacitása pedig napi 100 adag.

A felhívásra három ajánlat érkezett. A nyertesen kívül pályázott a biatorbágyi West Hungaria Bau Kft. és a sárospataki Zemplénkő Kft. is.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.