2002. július 24. 08:24

A Raiffeisen Bank és Bankcsoport mosolyoffenzívája folytatódik. A kampányt hasonlóan az első részhez a Republic of Art tervezte.

Az ügynökség egy két hullámban futó kampány kidolgozására kapott megbízást, amelynek második felvonása a közelmúltban indult útjára. A ROA feladata volt az image kampány jelenleg is futó 2. hullámának kidolgozása; mely a kommunikációs stratégia és a kreatív anyagok tervezését, valamint a produkciós munkák minden egyes fázisának végigkísérését jelentette.

A kampány 15 másodperces TV spotokkal, billboardokkal, transzferreklámokkal és sajtóhirdetésekkel van jelen a médiában. A 3 kreatívos kampány két lépcsőben valósul meg, a teaser periódust követi az image kifejtő része.2001-ben a Republic of Art többfordulós tender végeredményeként nyerte meg a nemzetközi hátterű Raiffeisen Bankcsoport image kommunikációjának managementjét.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.