2002. március 27. 11:00

A gyógyuló és gyógyító ország képét kell kialakítani Magyarországról - mondta Matolcsy György gazdasági miniszter az Országimázs Központ Találkozási pontok címmel rendezett konferenciáján.Matolcsy György elmondta: meglátása szerint az országkampány belföldön nagyon sikeres, külföldön azonban fel kell erősíteni. Véleménye szerint az elkövetkezendő ciklusban létre kell hozni egy olyan intézményt, amely a turizmus, a kultúra és a politika területén együttesen építené az országképet.

Martonyi János külügyminiszter felszólalásában hangsúlyozta: sorsunkat az uniós csatlakozás szempontjából saját teljesítményünk határozza meg. Meglátása szerint az ország a versenyképesség terén jól áll, és csupán egyetlen dologhoz kell ragaszkodni, hogy a feltételek egyenlőek legyenek. Martonyi János úgy véli, hogy az elkövetkezendő másfél-két évben befejeződik Magyarország felkészülése a csatlakozásra.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.