2002. március 27. 11:00

A gyógyuló és gyógyító ország képét kell kialakítani Magyarországról - mondta Matolcsy György gazdasági miniszter az Országimázs Központ Találkozási pontok címmel rendezett konferenciáján.Matolcsy György elmondta: meglátása szerint az országkampány belföldön nagyon sikeres, külföldön azonban fel kell erősíteni. Véleménye szerint az elkövetkezendő ciklusban létre kell hozni egy olyan intézményt, amely a turizmus, a kultúra és a politika területén együttesen építené az országképet.

Martonyi János külügyminiszter felszólalásában hangsúlyozta: sorsunkat az uniós csatlakozás szempontjából saját teljesítményünk határozza meg. Meglátása szerint az ország a versenyképesség terén jól áll, és csupán egyetlen dologhoz kell ragaszkodni, hogy a feltételek egyenlőek legyenek. Martonyi János úgy véli, hogy az elkövetkezendő másfél-két évben befejeződik Magyarország felkészülése a csatlakozásra.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.