2002. március 26. 11:00

A tervek szerint még az M3-as autópálya Füzesabony és Polgár közötti szakaszának átadása előtt megkezdődik a sztráda újabb 12 kilométeres szakaszának építése.

A tervek szerint még az M3-as autópálya Füzesabony és Polgár közötti szakaszának átadása előtt megkezdődik a sztráda újabb 12 kilométeres szakaszának építése - jelentette be Fónagy János közlekedési miniszter kedden.

Az autópálya emődi, Miskolc felé vezető leágazásánál tartott sajtótájékoztatón a politikus elmondta: a Görbeházáig tartó szakasz elkészítéséről szóló trendereztetési folyamat olyan stádiumban van, hogy már augusztusban vagy szeptemberben megkezdődhetnek a munkálatok.

Fónagy János elmondta: a tervek szerint Pródig, vagyis a sztráda debreceni leágazásáig autópálya épül, onnan Nyíregyháza felé autópályává fejleszthető autóút készül. Ugyancsak autóút formájában építik meg a Debrecen felé haladó M35-ös utat. Vásárosnaménynál újra elágazik majd az út Barabás, illetve Záhony felé; az ukrán határt a kormányprogram szerint 2006-ra éri el a sztráda.

A miniszter azt is közölte, hogy Füzesabony és Polgár közötti 57,5 kilométer hosszúságú szakasz beruházásának keretében megépül az Emődtől Miskolc felé vezető M30-as autópálya egy 5,5 kilométer hosszú szakasza is. A teljes szakaszt az M3-assal egy időben, 2002 november 30-án adják át, a sztráda Miskolcot 2003. november 30-ára éri el.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.