2002. április 3. 11:00

A Gartner legfrissebb felmérése szerint a direkt marketing akciók során egyre több hirdető tér át a hagyományos reklámlevekről az emailes kampányokra. A cégek ezt elsősorban az alacsonyabb költségekkel magyarázták.

Mint azt a Gartner elemzője Denise Garcia elmondta 2001-ben a háztartásokba érkező levelek 65 százaléka volt reklámlevél, ez 2005-re várhatóan 50 százalék alá fog csökkenni. A szakember szerint ahogy az emailek ismertsége és elfogadottsága nő, úgy terjednek egyre inkább az online DM kampányok.

Ezt támasztja alá az az előrejelzés mely szerint idén az email reklámokból származó bevételek a 2001-es 948 millióról 1,26 milliárd dollárra emelkednek, és 2005-re várhatóan elérik az 1,5 milliárd dollárt. Az email kampányok mellett nem csak az alacsonyabb költségek, de a bizonyítottan magasabb hatékonyság, és a könnyebb mérhetőség is szól. Egy ilyen kampány megszervezése gyorsabb is, mivel a klasszikus direct-mail kampány esetén ez 4-6 hét, az email esetében viszont csak 10 munkanap.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.