2001. november 30. 11:00

Képzelje el a tökéletes vállalatot: minden alkalmazott önmagától motivált, a lehető legmagasabb színvonalon teljesít, és mind munkatársaival, mind főnökeivel egyformán hatékonyan és zavartalanul dolgozik együtt.

Az alkalmazott és vezető fejlesztés egy folyamatos eljárás, nem egy lépéses projekt, és semmilyen egyszeri megközelítés nem felel meg minden üzlet követelményeinek. Mindamellett a tapasztalat és a kutatás megmutatta, hogy az ilyen típusú képzésbe és fejlesztésbe való befektetés az egyik leghatékonyabb módszere a vállalatoknak, hogy növeljék termelékenységüket. Azon dolgozóktól - legyenek bármilyen szinten -, akik képesnek érzik magukat, saját fejlődésüket és teljesítményüket irányítsák, jobban várható, hogy megoldásokat fognak keresni a munkatársakkal kapcsolatban felmerülő kihívásokra; és az is, hogy magukat a megoldás részeként értelmezik, mert képesek változtatásokat eszközölni, ha szükséges, végső soron önmagukat a szervezet sikeréért történő befektetésnek tekintik.

Most ez a tökéletes üzletmenet!

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.