2002. április 5. 11:00

Újabb 3,09 milliárd forint állami támogatást kapnak az önkormányzatok, egyházak a Széchenyi terv keretében bérlakások, garzonházak, idősotthonok létesítésére.

Újabb 3,09 milliárd forint állami támogatást kapnak az önkormányzatok, egyházak a Széchenyi terv keretében bérlakások, garzonházak, idősotthonok létesítésére - jelentette be a Gazdasági Minisztérium közleménye. A miniszteri döntés nyomán 22 önkormányzat és 7 egyház 31 pályázata kapott támogatást, ennek segítségével 596 bérlakást építhetnek fel, vásárolhatnak vagy alakíthatnak ki. Ezzel az állami támogatású bérlakás program megindítása óta 43 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyertek el pályázat útján az önkormányzatok, egyházak, összesen 8 962 bérlakás építéséhez.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.