2002. június 28. 08:21

Eléri a 3 milliárd eurót az az összeg, melyet az idén akarnak a kelet-európai térségben befektetni a nemzetközi alapok, kockázatitőke-társaságok - hangzott el az Üzleti Angyal Klub tegnapi tanácskozásán.

Azt azonban még nem lehet tudni, hogy hazánkba mennyi pénzt invesztálnak. Az Innostart Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ igazgatója, Garab Kinga megállapította, hogy nincs hiány Magyarországon kockázati tőkéből, az azonban igaz, hogy az újdonságok piaci elindításához a kezdő tőke nem áll rendelkezésre - közölte a Magyar Hírlap. A már megvalósítható stádiumban lévő innovatív termékekhez alkotóik az Üzleti Angyal Klub külföldi és hazai üzletembereinek befektetéseit vehetik igénybe, ha képesek felkelteni azok érdeklődését.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.