2002. április 9. 11:00

A GM szerint a külföldi tőkebefektetések tekintetében Magyarország a régió vezető állama; a befektetések értéke 2001 végére elérte a 27 milliárd eurót.

A Gazdasági Minisztérium (GM) helyettes államtitkára szerint a külföldi tőkebefektetések tekintetében Magyarország a régió vezető állama; a befektetések értéke 2001 végére elérte a 27 milliárd eurót. Pongorné Csákvári Marianna kedden Debrecenben A vállalkozások EU-integrációs felkészítése című konferencián beszélt erről, miután a régi városházán megnyitották a Hazai európai uniós kiadványok országjáró vándorkiállítást. Elmondta: Magyarországon az egy főre jutó befektetett külföldi tőke 1900 dollár, ez Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában is kevesebb.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.