2002. július 3. 10:18

Bár a piacra lépés pillanata nem tűnik szerencsésnek, a magyarországi leányvállalat számára is kedvező lehet a lépés.

Bár a piacra lépés pillanata nem tűnik szerencsésnek, a magyarországi leányvállalat számára is kedvező lehet a lépés.

A Magyarországon is jelenlévő Hewitt Associates a múlt héten történelmi lépésre szánta el magát, amikor 11.500.000 db, 19 dolláros kibocsátási árú részvényt vezettetett be a New Yorki tőzsdére. A papírokat a tőzsde a HEW tickerkóddal látta el.

A jelenlegi helyzetben ugyan nem túl jó ómen piacra lépni, hiszen mind az általános befektetési környezet, mind a tanácsadók iránti megrendült.
A cégvezetés az üzleti döntését azzal indokolta, hogy ahhoz, hogy a Hewitt Associates a leghatékonyabb és színvonalasabb tanácsadói szolgáltatásokat nyújthassa az ügyfeleinek egy inspiráló és egyben támogató tulajdonosi struktúra megalapozására van szükség. A kereskedés a részvényekkel már június 27-én megkezdődött, amikor is a kibocsátási árhoz képest jelentős növekedést ért el a papír, hiszen első napját 23,5 dolláros áron zárt. Azóta viszont a tőzsdei trendet követve esik.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.