2001. december 14. 11:00

A forint árfolyamsávjának kiszélesítése több mint 10 milliárd forintos forgalomkiesést okozott az idén az idegenforgalmi vállalkozásoknak.

Az Idegenforgalmi Koordinációs Testület (IKT) elnöke Meszter László szerint a forint árfolyamsávjának kiszélesítése több mint 10 milliárd forintos forgalomkiesést okozott az idén az idegenforgalmi vállalkozásoknak. Ez pedig több mint kétszerese a 2002. január elsejétől eltörölt turisztikai hozzájárulás miatt éves szinten elérhető 4-5 milliárd forintos megtakarításnak.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.