2001. december 27. 11:00

Az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. (ÁPV Rt.) idei bevétele elérheti az 50 milliárd forintot, amelynek több mint kétharmadát, 36 milliárd forintot az értékesítésből és a vagyonhasznosításból származó bevételek teszik ki.

Az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. (ÁPV Rt.) idei bevétele elérheti az 50 milliárd forintot, amelynek több mint kétharmadát, 36 milliárd forintot az értékesítésből és a vagyonhasznosításból származó bevételek teszik ki - közölte a társaság csütörtökön. A közlemény szerint 2001 egyik legjelentősebb eseménye a Budapest Bank Rt. utolsó, még állami tulajdonban lévő részvénycsomagjának értékesítése volt.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.