2001. november 21. 11:00

Elektronikus Magyarország néven, www.e-mo.hu webcímen, megkezdi működését november 15-től Magyarország új portálrendszere.

Elektronikus Magyarország néven, www.e-mo.hu webcímen, megkezdi működését november 15-től Magyarország új portálrendszere, amelyen négy magyar intelligens régió, öt intelligens megye, öt intelligens kistérség, négy intelligens város és több intelligens település közös információs és kommunikációs központja. Az e-mo portált nemzetközi sajtókonferencián 2001. november 21-én délelőtt 10 órakor mutatták be Budapesten, a Pallas Páholyban.

Magyarország összes megyéjének kétharmadában elkészült a térségi információs társadalom fejlesztési stratégiája és operatív programja - tájékoztatott a helyzetről Varga Csaba, a Stratégiakutató Intézet Közhasznú társaság ügyvezetője. Az e-mo portálon az intelligens térségek mellett önálló portálja lesz az ipari parkoknak, az úgynevezett klasztereknek, az e-közigazgatásnak, az e-gazdaságnak, az intelligens civil társadalomnak, az ifjúságnak, a szociális ügyeknek és más tevékenységi köröknek.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.