<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Új kampánya keretében egy évre szóló, ingyenes egészségbiztosítást ad minden új regisztráltnak a Vienna Life Biztosító. Ennek keretében számos vizsgálat költségeit állják.

A PRÉMIUM Egészségpénztár megbízásából a GKI Gazdaságkutató által tavaly elvégzett, a hálapénz-fizetést felmérő kutatás szerint, az emberek 62 százaléka többek között azért ad hálapénzt, hogy hamarabb kapjon ellátást, gyorsabban kerüljön sorra, így megszabaduljon a hónapokig tartó, bizonytalansággal teli várakozás terhétől, és a vizsgálatok mielőbbi elvégzésével, javuljanak a túlélési és gyógyulási esélyei. A társadalombiztosítás által finanszírozott képalkotó diagnosztikai vizsgálatokhoz azonban várólistás rendszerben, a több tízezer várakozó miatt pedig gyakran 2-3 hónap után lehet csak hozzájutni.

Különösen igaz ez a legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai eljárásokra (MRI, CT, PET-CT), így nem véltetlen, hogy a piaci pozíciót megerősíteni kívánó biztosító szakorvosi javaslat alapján egy alkalommal ezt is elérhetővé teszi az ingyenes egészségbiztosítás keretében. Erre a hónap végéig tudnak regisztrálni az érdeklődők a biztosító oldalán.

A biztosítást igénylőket semmilyen kötelezettség nem terheli, így sem adataik rögzítésekor, sem a biztosításuk megszűnésekor, sem az egészségügyi szolgáltatás igénybevételekor nem kell fizetniük, és a biztosító más termékeit vagy szolgáltatásait sem kötelesek megvásárolni.

mfor.hu