2001. november 7. 11:00

Egy milliárd forint felett az online reklámpiac az első félévben.

Magyar Reklámszövetség Internet Tagozat

A Magyar Reklámszövetség Internet Tagozata (MRSZ IT) 1999. áprilisában alakult meg azzal a céllal, hogy az internetes marketingkommunikációban érdekelt cégek, vállalkozások, magánszemélyek számára szakmai fórumot biztosítson, elősegítse az online kommunikáció minél gyorsabb hazai elterjedését.

Interaktív Reklámköltés Riport

Az Interaktív Reklámköltés Riport immár 2 éves hagyománnyal bíró, önbevalláson alapuló piacfelmérés a hazai interneten elköltött marketingkommunikációs költségekről, mely negyedévente jelenik meg az MRSZ IT gondozásában.

A Riport az online médiatulajdonosoktól származó önbevallás alapján készül el és a listaáron számított, szerződéses, teljesített, számlázott tételekre vonatkozik. A Riport az eddigi felmérésekkel együtt a www.mrsz.hu honlapon tekinthető meg az Internet Tagozat rovatban.

További információk:
Novák Péter
Magyar Reklámszövetség Internet Tagozat vezető
30/98 69 445
peter.novak@kirowski.com

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.