1p
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


			
		

A globális recesszió az idén a felső vezetők jövedelmét is megtizedeli.

A globális recesszió az idén a felső vezetők jövedelmét is megtizedeli.

Amerikai elemzők szerint az USA-beli cégek 40 százalékánál fogják radikálisan vissza a topmenedzserek juttatásait, 10 százalékuknál egyáltalán nem kapnak prémiumot a főnökök. Magyarországon az elmúlt években több hazai cég vezetői is a saját pénztárcájukon érezték, hogy a cég eredménye nem a korábbi várakozásoknak megfelelően alakult-számol be a Világgazdaság.

Magyarországon egyenlőre nehezebb meghatározni a felső vezetők fizetéseit, mint Nyugat-Európában, vagy az Egyesült Államokban, mindazonáltal elmondható, hogy itthon a cég teljesítményéhez kapcsolódó juttatások – amelyek az alapfizetésen felül jelentkeznek – legalább 20-25 százalékát teszik ki a felső vezetők béreinek. Ettől lényegesen nagyobb mértékű, a cég teljesítményétől függő pluszjuttatások is elképzelhetők, ami akár az alapfizetés többszöröse is lehet. Ezek függvényében a vezetők saját zsebükön érezhetik a cég teljesítményét.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.