2001. december 7. 11:00

A kormányzat 200 millió forinttal kívánja segíteni a vállalkozói hitelkártya bevezetéséhez szükséges előminősítő és informatikai rendszer kiépítését.

Menedzsmentfórum

A kormányzat 200 millió forinttal kívánja segíteni a vállalkozói hitelkártya bevezetéséhez szükséges előminősítő és informatikai rendszer kiépítését - mondta Matolcsy György gazdasági miniszter. Még vizsgálják a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara javaslatát, hogy a Széchenyi-kártya elnevezésű vállalkozói hitelkártyára 3-5 százalékos kamattámogatást nyújtson a költségvetés. A jövő évben induló Széchenyi-hitelkártya egymillió forint hitelkeretet nyújt a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, a felvett kölcsön futamideje három hónap.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.