2002. március 26. 11:00

Az internetes üzleti megoldások használatával az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban a vállalatok a következõ tíz évben összesen 82 milliárd eurót takaríthatnak meg - mondta Chris Dedicoat, a Cisco Systems európai alelnöke.

Az internetes üzleti megoldások használatával az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban a vállalatok a következő tíz évben összesen 82 milliárd eurót takaríthatnak meg - mondta Chris Dedicoat, a Cisco Systems európai alelnöke.

A Cisco Systems megbízásából készített tanulmány az internetes üzleti megoldások hatását mérte az amerikai és az európai cégeknél. A felmérést a Momentum Research Group, a The Brookings Institution és a Berkley-i Kaliforniai Egyetem kutatói végezték. A tanulmány készítői összesen 634 európai szervezetet vizsgáltak 2001. szeptembere és novembere között.

Az internetes üzleti megoldások alkalmazásának köszönhetően a vizsgált országok vállalatai már eddig is 9 milliárd eurót takarítottak meg, és 2010-ig további 73 milliárd euró megtakarításra lehet számítani. A tanulmány becslése szerint a három ország gazdaságában 2001-2010 között előrejelzett éves termelékenység-növekedés több mint egyharmada származhat internetes üzleti megoldások bevezetéséből és használatából.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.