TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2010. március 28. 11:51

A kínai BYD megkezdi napelemekkel ellátott elektromos hibrid modellje legújabb, továbbfejlesztett szériájának értékesítését a nagyközönség számára is. Az F3DM modell előző szériáját már forgalmazták állami és vállalati vevőkör számára - jelentette be a BYD szóvivője szerdán.

Az autó értékesítését hétfőn kezdik meg a nagyobb kínai városokban. A jármű benzinnel, árammal és napenergiával is üzemel.

Az F3DM első verziója 16.400 eurós áron lényegesen többe került a BYD többi modelljénél, ezért az autó piaci sikere elemzők szerint az állami ösztönzők mértékén múlik.

A BYD már hosszabb ideje folytat együttműködést akkumulátor gyártásban a Volkswagennel és nemrégiben kötött együttműködési megállapodást a Daimlerrel elektromos autók gyártására a kínai piacra.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.