2002. március 21. 11:00

A Jugoszláviába, illetve a Jugoszlávián át közlekedő teherforgalom a MÁV tájékoztatása szerint teljes mértékben leállt a hétfőn kezdődött sztrájk miatt.

Nem közlekednek a Szeged és Szabadka közötti személyszállító szerelvények a jugoszláv vasúttársaságnál zajló sztrájk miatt - mondta el Kavalecz Imre, a Mávinform illetékese. A Jugoszláviába, illetve a Jugoszlávián át közlekedő teherforgalom pedig a MÁV tájékoztatása szerint teljes mértékben leállt a hétfőn kezdődött sztrájk miatt.

Magyarországon egyelőre csak két teherszerelvény vesztegel, árujuk nem romlandó - mondta a Mávinform ügyeletese. A görög és török tranzit forgalmat Romániába irányították át, így azok Bulgáriát is érintve juthatnak el a célországba.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.