2002. március 27. 11:00

A Matáv nem ért egyet a Hírközlési Döntőbizottság internetes telefondíj számlázási elvi döntésével, és az ügyben kész bírósághoz fordulni - közölte Vígné Szalontai Katalin, a társaság igazgató-helyettese szerdán.

A Matáv nem ért egyet a Hírközlési Döntőbizottság internetes telefondíj számlázási elvi döntésével, és az ügyben kész bírósághoz fordulni - közölte Vígné Szalontai Katalin, a társaság igazgató-helyettese szerdán.

A bizottság elvi döntése szerint abban az esetben, ha a távbeszélő szolgáltató és az internet szolgáltató nem állapodik meg másként, akkor a távbeszélő szolgáltatónak kell számláznia és beszedni az internet használat telefondíját.

Az igazgató-helyettes kifejtette: a Matáv értelmezése szerint a jogszabályból nem következik, hogy a távbeszélő szolgáltató köteles számlázni és beszedni az internet használat telefondíját, s ezért a társaság ezt június 1-jét követően nem végzi el.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.