2001. december 17. 11:00

Az ipari termelés októberi volumene a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított index szerint az előző hónaphoz viszonyítva 3,9 százalékkal, a 2000. októberi bázishoz képest 1,4 százalékkal emelkedett.

Az ipari termelés októberi volumene a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított index szerint az előző hónaphoz viszonyítva 3,9 százalékkal, a 2000. októberi bázishoz képest 1,4 százalékkal emelkedett - tette közzé a KSH. Az előzetes adatok 5 százalékos havi és 2,4 százalékos év/év növekedést jeleztek. Az ipar termelése korrekciók nélkül 4 százalékkal, exportja pedig 8,5 százalékkal nőtt 2000. októberéhez képest, belföldi értékesítése azonban 0,7 százalékkal visszaesett az előző év azonos időszakához viszonyítva.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.