2002. július 2. 08:32

A Marketline elektronikus piactéren keresztül kötött tranzakciók értéke az első fél év során meghaladta a 2 milliárd forintot.

A Marketline rendszerén 2001-ben több mint 2 milliárd forint értékű tranzakció zajlott. Idén ez a szám már az első félév végére meghaladta a 2 milliárd forintot. A Marketline elektronikus piactér alapszolgáltatása a beszerzési-értékesítési tranzakció elektronikus lebonyolítása. A Központi katalógusban a piactérhez csatlakozott összes szállító valamennyi terméke és szolgáltatása szerepel.

A további növekedést elősegítendő a cég eddigi tapasztalatai alapján megújította internetes portálját. Így a felhasználók számára megkönnyítik az immár több mint 19 ezer terméket tartalmazó Központi katalógus áttekinthetőségét, a tranzakciók végrehajtását.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.