2002. március 19. 11:00

Egy most közzétett elemzés szerint 2006-ban már 5,8 milliárd dollárt fognak fizetni az internet felhasználók a hírekért, információkért, videó és audio anyagok letöltéséért, vélik a Jupiter Media Metrix szakértői.

Az adatok az idei várhatóan csupán 1,4 mrd USD-t tükrében dinamikus fejlődést jelentenének. Az internet átalakulóban van a mögöttes üzleti modellek változását illetően immár másfél éve.

Az egyedi tartalmak egyre inkább felértékelődnek, ugyanakkor egyelőre csupán a média tulajdonosok elenyésző része vállalja saját szolgáltatásának fizetőssé tételét, vagy az ingyenes szolgáltatások szűkítését. A trend mindazonáltal megállíthatatlannak tűnik és a következő két-három évben az internetes források hitelességének fokozatos elismerésével párhuzamosan természetessé fog válni az előfizetés alapú szolgáltatás.

A szakemberek szerint az audio/video fileok letöltése, a "felnőtt" tartalom, és a pénzügyi-befektetői információk forgalmazói lehetnek a legnagyobb nyertesek.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.