TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az Enron, a WorldCom, a Xerox után most a Vivendi kerülhet a vizsgálatok kereszttüzébe, mivel elterjedt, hogy 1,5 milliárd euróval kozmetikázta mérlegét.

A Vivendi Universal a francia Le Monde című lap szerint a társaság megpróbálta kedvezőbb színben feltüntetni tavalyi gazdálkodási adatait: 1,5 milliárd euróval javította mérlegét egy igen bonyolult ügyletsorozattal, amelybe a brit BSyB fizetőstévé részvényeit is belevonta.

A céget emellett a Moody's hitelminősítő is „büntette”, mivel adósságának besorolását „bóvli” kategóriába rontotta. Ennek következtében a mai tőzsdei kereskedés során , a francia-amerikai médiaóriás kilenc milliárd eurót vesztett kapitalizációjából ma.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.