2002. március 27. 11:00

Mint azt a UBS Warburg elemzői várják az IT-outsourcing tevékenységet folytató cégek bár a legtöbb IT-ágazatnál jobban teljesítenek, rövid távon erősödő növekedési és jövedelmezőségi kihívásokkal néznek szembe.

Az elemzés komoly agodalmakat fogalmaz meg amiatt, hogy az eladási ciklusok hosszabbodása, az árakra nehezedő nyomás erősödése, illetve a kedvezőtlenebb szerződési feltételek negatívan érinthetik az információ technológiai kihelyezési szolgáltatást nyújtó vállalatok növekedését és profitrátáját. A tanulmány szerint ezek a trendek leginkább az Electronic Data Systems-t, a Computer Sciencest sújtják.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.