2002. július 22. 13:50

A korábbi 5 százalékos növekedés helyett már csak 2-4 százalékos bővüléssel számolnak a Dataquest piackutató intézet szakemberei.

Az első negyedévben az iparág szereplői magabiztosan állították, hogy a piac túl van a mélyponton, azonban a második negyedévben meglepetésre 0,6 százalékkal csökkentek a PC-eladások - állítja előzetesen becsült adatok alapjá a Dataquest. A második negyedévben világszerte 29,9 millió PC talált gazdára, ebből 10,6 milliót az Egyesült Államokban értékesítettek. Az amerikai PC-piac a tavalyi második negyedévhez képest 8,5 százalékkal csökkent. A bizonytalan gazdasági környezet miatt továbbra is alacsony a fogyasztói bizalom, amelyet az Egyesült Államokban tovább rontottak az Enron és a WorldCom könyvelésével kapcsolatos botrányok, indokolták a cégnél a visszafogottabb várakozásokat.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.