2002. július 24. 06:23

Visszaeső nézettségi adatokkal kalkulálnak a szezon további részében a brit szakemberek. Véleményük szerint Michael Schumacher győzelme akár 20 százalékkal is visszavetheti az érdeklődést.

A brit médiaszakemberek úgy látják, hogy a világbajnoki cím megnyerése után sokak számára válik érdektelenné a Forma 1-es futamok követése világszerte. Ezt az angliai adatok már alá is támasztják, hiszen amíg a Francia Nagydíjat 3.5 millió néző követte a televíziók előtt, addig The Open at Muirfield golfversenyt 4,4 milliónyian izgulták végig. Mint Tim Crow vezető szponzorációs tanácsadó figyelmeztet, Schumacher korai győzelme sokakat fog eltántorítani attól, hogy a további hat futamot is végignézze.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.