2001. november 22. 11:00

agyarországon is koncentrálja erőforrásait az Interpublic Group of Companies (IPG), amely Magna Global Hungary (MGH) Kft. néven közös médiavásárló szervezetet hozott létre.

Magyarországon is koncentrálja erőforrásait az Interpublic Group of Companies (IPG), amely Magna Global Hungary (MGH) Kft. néven közös médiavásárló szervezetet hozott létre. Az MGH alapítói a Universal McCann, az Initiative Media és a PanMedia, amelyek egyaránt az IPG érdekeltségei. Az alapítók idén mintegy 60 milliárd forint értékű reklámösszegeket kezeltek, ami 25 százalékos részesedést jelent a magyar piacon.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.