2002. március 18. 11:00

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) mai sajtótájékoztatóján megerősítést nyert, hogy akár már a nyáron lekerülhet Magyarország a pénzmosással vádolt államok listájáról.

Az első hónapban az anonim számlák 13 százalékát sikerült nevesíteni.

Balogh László, a PSZÁF ügyvezető igazgatója, kormánybiztos kijelentette, hogy a pénzmosás elleni harcot szervező OECD-intézmény, az FATF elégedett a magyarországi jogi szabályozás változásával. Az FATF most a gyakorlati végrehajtást ellenőrzi, aminek alapján ajánlást tehetnek a plenáris ülésen, hogy Magyarország lekerüljön a listáról. Az ügyvezető elmondta, hogy az anonim számlák nevesítése jól halad: januárban már 13 százalékukat szüntették meg, mintegy 40 milliárd forint értékben.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.