2001. december 27. 11:00

Jövőre átlagosan 4,2 százalékkal nőnek M5-ös sztráda díjai.

Jövőre átlagosan 4,2 százalékkal nőnek M5-ös sztráda díjai mondta Garai Valéria, az Alföldi Koncessziós Autópálya (AKA) Rt. szóvivője. Hozzátette: az AKA döntése értelmében jövőre a kedvezménnyel nem rendelkező személygépkocsival közlekedőknek például Budapesttől Kecskemétig a mostani 1.750 helyett 1.820 forintot kell fizetni, a fővárostól Kiskunfélegyházáig autózók díja pedig a jelenlegi 2.450-ről 2.550 forintra nő.

A nehézgépjárművek tarifája a főváros és Kecskemét között 5.420-ról 5.630-re emelkedik, míg a teljes M5-ösön a mostani 7.620 forint helyett 7.920-at kell fizetni majd.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.