2002. július 3. 14:38

Az európai prepaid mobil használók 16 milló euró értékben fognak GPRS ésUMTS adatforgalmat bonyolítani 2007-ben állítja legújabb elemzésében az Analysys.

Az európai prepaid mobil használók 16 milló euró értékben fognak GPRS és UMTS adatforgalmat bonyolítani („non-voice” szolgáltatások által) 2007-ben állítja legújabb elemzésében az Analysys.

Nyugat-Európa szerte 170 millióan vesznek igénybe feltöltő-kártyás rádiótelefon szolgáltatásokat, közülük 63 százalék számít aktív mobiltelefon használónak. A szakemberek szerint annak ellenére, hogy a távközlési cégek ösztönzik ügyfeleiket, hogy a feltöltő-kártyás szolgáltatások helyett előfizetéses ügyfelek legyenek, a pre-paides ügyfelek a piac jelentős szegmensét fogják alkotni a következő években.

Az Analysys elemzői felróják a szolgáltatóknak, hogy a legújabb GPRS szolgáltatásaikat helytelenül csak a szerződéssel rendelkező előfizetőiknek teszik elérhetővé. Úgy vélik a következő évtől azonban a feltöltő-kártyás felhasználók is igénybe vehetik a szolgáltatásokat, ha a távközlési cégek valóban a maximális profit elérésére törekszenek.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.