2011. június 16. 12:19

A szakma mérföldkőként tekint a készülő vízközmű-törvényre, mert két évtizedes vágya teljesül, ha a jogszabályt elfogadják - mondta a Magyar Víziközmű Szövetség elnöke a szervezet tizenötödik alkalommal megrendezett, soproni konferenciájának szünetében tartott sajtótájékoztatón csütörtökön.

Kurdi Viktor hangsúlyozta: a víz "az ország legalapvetőbb élelmiszere", ezért szükség van arra, hogy hasznosítása a mostaninál biztonságosabb, kiszámíthatóbb, stabilabb körülmények között történjék.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.