2011. június 16. 12:19

A szakma mérföldkőként tekint a készülő vízközmű-törvényre, mert két évtizedes vágya teljesül, ha a jogszabályt elfogadják - mondta a Magyar Víziközmű Szövetség elnöke a szervezet tizenötödik alkalommal megrendezett, soproni konferenciájának szünetében tartott sajtótájékoztatón csütörtökön.

Kurdi Viktor hangsúlyozta: a víz "az ország legalapvetőbb élelmiszere", ezért szükség van arra, hogy hasznosítása a mostaninál biztonságosabb, kiszámíthatóbb, stabilabb körülmények között történjék.

MTI

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!