2002. március 27. 11:00

A Mahart minden üzletágát érinti a szokatlanul magas dunai vízállás, s az áradás miatt a veszteség meghaladja a 100 millió forintot.

A lap beszámolójából kiderül, hogy a folyó németországi és ausztriai szakaszán összesen 9 hajó és 13 áruval megrakott uszály vesztegel. A személyhajózási üzletág eddig négymillió forintot veszített az áradás miatt.

További bevételkiesést és pluszkiadást okoz, hogy várhatóan csak a húsvéti ünnepek után indulhatnak a kiránduló hajók, s ezáltal egy héttel rövidül a szezon. A jelek szerint elmarad több rendezvényhajó-program, mert a nagy úszó járművek nem férnek át a budapesti hidak alatt.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.