2010. március 3. 04:16

Autós apróhirdetési portállal, az OtoMoto.hu oldallal bővül a Vatera csoport Magyarországon - írta szerdai számában a Világgazdaság.

A lap emlékeztetett: a csoport eddig a két legnagyobb hazai internetes aukciós oldalt, a Vaterát és a Teszveszt, valamint az Árukereső ár-összehasonlító portált foglalta magában.

Az OtoMoto.hu oldalon a gépjárművek mellett hajók, építőipari gépek és ezek alkatrészeinek adásvételére is lehetőség van.

A Vatera csoport aukciós oldalain átmenő forgalom tavaly megközelítette a 21 milliárd forintot, a társaság ebből származó bevétele pedig meghaladta az 1,2 milliárd forintot.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.