2009. szeptember 25. 10:46

A világ egyik legjelentősebb kiskereskedelmi csoportja, az Auchan és az Auchan Csoport ingatlanjait kezelő Immochan meghosszabbította irodabérletét a Dorottya Udvarban.

Az Auchan 500 négyzetméter, az Auchan Csoport ingatlanjait kezelő Immochan pedig 600 négyzetméter irodaterületet bérel 2001 óta a Dorottya Udvarban.

Jake Lodge, az AXA REIM Asset Management vezetője elmondta: "Számos nemzetközi vállalat magyarországi központja található az épületben. Nagy örömünkre szolgál, hogy bérlőink elégedettek, és szívesen maradnak nálunk. Az Auchan és az Immochan fontos ügyfelünk és továbbra is megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a lehető legkellemesebb munkakörülményeket biztosítsuk a számukra."

Varga Judit, a CB Richard Ellis irodaügynökségi vezetője hozzátette: "A Dorottya Udvar kizárólagos ügynökségeként jól ismerjük az épület előnyeit és magas szintű szolgáltatásait, ezért ajánljuk színvonalas irodát kereső cégek számára. A mai piaci helyzetben egy irodakomplexum sikerének alapvető feltétele a tulajdonos megfelelő rugalmassága és ügyfeleire való odafigyelése is. Amint a Dorottya Udvar példája is bizonyítja, a bérlők értékelik a bérbeadó gondoskodását."

Menedzsment Fórum