2009. szeptember 25. 10:46

A világ egyik legjelentősebb kiskereskedelmi csoportja, az Auchan és az Auchan Csoport ingatlanjait kezelő Immochan meghosszabbította irodabérletét a Dorottya Udvarban.

Az Auchan 500 négyzetméter, az Auchan Csoport ingatlanjait kezelő Immochan pedig 600 négyzetméter irodaterületet bérel 2001 óta a Dorottya Udvarban.

Jake Lodge, az AXA REIM Asset Management vezetője elmondta: "Számos nemzetközi vállalat magyarországi központja található az épületben. Nagy örömünkre szolgál, hogy bérlőink elégedettek, és szívesen maradnak nálunk. Az Auchan és az Immochan fontos ügyfelünk és továbbra is megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a lehető legkellemesebb munkakörülményeket biztosítsuk a számukra."

Varga Judit, a CB Richard Ellis irodaügynökségi vezetője hozzátette: "A Dorottya Udvar kizárólagos ügynökségeként jól ismerjük az épület előnyeit és magas szintű szolgáltatásait, ezért ajánljuk színvonalas irodát kereső cégek számára. A mai piaci helyzetben egy irodakomplexum sikerének alapvető feltétele a tulajdonos megfelelő rugalmassága és ügyfeleire való odafigyelése is. Amint a Dorottya Udvar példája is bizonyítja, a bérlők értékelik a bérbeadó gondoskodását."

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.