2002. március 20. 11:00

Matolcsy György kitart a 6-7 százalékos növekedés mellett és úgy véli, hogy jövőre már 6 ezer új lakást adnak át.

Matolcsy kitart a 6-7 százalékos növekedés mellett és úgy véli, hogy jövőre már 6 ezer új lakást adnak át.

A gazdasági miniszter szerint 2003-tól a növekedés a 6-7 százalékos sávban mozoghat, mert a nemzetközi konjunktúra és a keresetek növekedése hajtja a gazdaságot. A miniszter szerint idén meglesz a 40 ezer átadott új lakás, jövőre pedig 60 ezer új otthon készül el. A lakásépítéseken belül nő a gazdasági társaságok súlya és ez azzal jár, hogy kifehéredik a gazdaság, illetve csökken az egy lakás átadására fordított idő.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.