2001. november 27. 11:00

A munkanélküliségi ráta az augusztus-októberi időszakban 5,5 százalék volt, ez 0,7 százalékponttal alacsonyabb mint egy évvel ezelőtt.

A munkanélküliségi ráta az augusztus-októberi időszakban 5,5 százalék volt, ez 0,7 százalékponttal alacsonyabb mint egy évvel ezelőtt - a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint. A július-szeptember közötti időszakban a munkanélküliségi ráta 5,6 százalék volt, ez 0,7 százalékponttal maradt el a tavaly azonos időszakitól. A foglalkoztatottak száma 2001 augusztus-októberben 3 millió 892 ezer, míg egy évvel korábban 3 millió 889 ezer volt.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.