2002. július 1. 14:48

A svéd Ericsson telekomberendezésgyártó elnöke jelenleg nem folynak tárgyalások se az Ericsson felvásárlásáról sem pedig arról, hogy az Ericsson akvirálna más cégeket, ám ilyen ügyletek nem zárhatók ki a jövőben.

A svéd Ericsson telekomberendezésgyártó elnöke jelenleg nem folynak tárgyalások se az Ericsson felvásárlásáról sem pedig arról, hogy az Ericsson akvirálna más cégeket, ám ilyen ügyletek nem zárhatók ki a jövőben.

Michael Treschow hétfőn egy újságcikkre reagált, amelyben az Ericsson egyik nagyrészvényese - az Alecta nyugdíjalap - úgy vélekedett: a piacnak koncentrálódnia kell, az Ericssont vagy felvásárlásokba kezd, vagy maga válik akvizíciós célponttá.

'Jelenleg arra koncentrálunk, hogy az idei év harmadik negyedének befejezése előtt befejezzük részvénykibocsátásunkat, ahogy terveztük. Az Ericsson jelenleg nem folytat felvásárlási vagy más hasonló szövetségekről szóló tárgyalásokat, ámbár senki nem zárhat ki a jövőben ilyesféle forgatókönyveket' -mondta az elnök.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.