2002. július 19. 07:11

Az építőipari termelés volumene - munkanaptényezővel kiigazítva - 23,8 százalékkal haladta meg 2002 májusában a tavaly májusit, míg az előző havinál szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazítva 0,5 százalékkal volt magasabb – közölte a KSH.

Kiigazítatlan adatok alapján az előző év azonos időszakához viszonyítva a termelés májusban 22,1 százalékkal, 2002 első öt hónapjában pedig 25,6 százalékkal emelkedett. Az építőipari termelés volumene 2002 áprilisában a munkanaptényezővel kiigazítva 32,2 százalékkal haladta meg a múlt év azonos időszakit, míg az előző havinál szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazítva 1,9 százalékkal volt magasabb. Az építőipari termelés volumene szezonálisan és munkanap-korrekcióval kiigazítva 2001. májusában 21,6 százalékkal nőtt az egy évvel korábbi, és 13,7 százalékkal az egy hónappal korábbi szinthez képest.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.