TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az MVM 32 töltőállomást telepít fővárosi és vidéki hotelekhez. Az elsőt szerdán adják át, a budapesti Danubius Hotel Hélia kapja meg.

Az MVM Partner Zrt. 32 elektromos töltőpontot épít ki a Danubius Hotels Group fővárosi és vidéki szállodáinál, elsőként egy villámtöltőt helyeztek üzembe a budapesti Danubius Hotel Hélia területén szerdán.

A szállodalánc 13 fővárosi és vidéki szállodájánál alakítják ki a töltőpontokat, ezek közül 30 gyorsított töltőpont.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter villanyautót tölt (illusztráció, MTI)

Ezzel olyan szolgáltatást biztosítanak a vendégeknek, ami segíti a környezetkímélő megoldásokat, és egyre inkább szükséges - mondta az átadón Varga Csaba, a hotel igazgatója.   

A szerdán üzembe helyezett villámtöltő két elektromos autó egyidejű töltésére alkalmas, a berendezést nemcsak a vendégek, hanem a hotel melletti parkolót használó autósok is külön térítés nélkül igénybe vehetik - közölte.

Az elektromobilitás iránti igényt felismerve az MVM Partner Zrt. részt kíván venni a hazai töltőinfrastruktúra-hálózat fejlesztésében, ennek részeként keresik az együttműködési lehetőségeket a turisztikai ágazatban is - mondta Bujáki Zsolt, a vállalat értéknövelt szolgáltatások igazgatója. Hozzátette, a 32 töltőpont kiépítése szeptemberre befejeződik.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.