2001. december 19. 11:00

Az idei év végére az internet előfizetők száma eléri a 310 ezret, ami 42 százalékkal magasabb az előző év véginél.

Az idei év végére az internet előfizetők száma eléri a 310 ezret, ami 42 százalékkal magasabb az előző év véginél - derül ki a Kód Gazdaság és Médiakutató Intézet felméréséből, amelyet Fűrész Gábor, a szervezett kutatási igazgatója szerdán ismertetett sajtótájékoztatón, Budapesten.

Az igazgató megjegyezte: az internet előfizetések dinamikus növekedési üteme elmarad az egy évvel korábbi 58 százaléktól. Ez egyrészt a növekedés átmeneti lassulására, másrészt akár a kedvező internet penetrációs tendencia megváltozására utalhat.

Az internet előfizetők számának alakulását döntően befolyásolja majd a napokon belül életbe lépő egységes hírközlési törvény, ami a telekommunikációs piac liberalizációjával csökkentheti a világhálóra lépés költségeit - mutatott rá Fűrész Gábor.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.