2002. március 20. 11:00

Lipovecz Iván, a HVG főszerkesztője a Napi Gazdaságnak határozottan cáfolta azt a sajtópiacon napok óta terjengő szóbeszédet, hogy a HVG hetilapot kiadó HVG Rt. tulajdonosai értékesíteni kívánnák a céget.

Lipovecz Iván, a HVG főszerkesztője a Napi Gazdaságnak határozottan cáfolta azt a sajtópiacon napok óta terjengő szóbeszédet, hogy a HVG hetilapot kiadó HVG Rt. tulajdonosai értékesíteni kívánnák a céget.

Szauer Péter, az rt. ügyvezető igazgatója - aki a lap értesülése szerint Lipovecz mellett a társaság egyik legnagyobb tulajdonosa - oly mértékben alaptalannak tartotta a feltételezést, hogy nem is kívánt rá reagálni. Az rt. részvényesi pozícióiba az elmúlt évek során a cég dolgozói kerültek, ami most és a jövőben is biztosítja a cég folyamatos fejlődését.
Az rt. nem konszolidált adatok szerint 2000-ben közel 4,4 milliárd forint értékesítési árbevétel mellett 859 millió forint adózott eredményt ért el. A cég árbevétele azóta is nő és eredményhányada is kedvező.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.